ثبت شرکت در سوئد

برای دریافت اقامت کشور سوئد شما می توانید از طریق ثبت شرکت در سوئد اقدام کنید که این روش یکی از اسان ترین و سریعترین راه ها برای مهاجرت به سوئد می باشد. شرکت با مسئولیت محدود کسانی که به طور عمده در سهم سرمایه از همکاران تکیه می کنند.

شرکت مشاوران بین الملل پارس تاکان با افتخار آماده انجام کارهای ثبت شرکت در سوئد شما می باشد.
مشاوره ثبت شرکت در سوئد به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در سوئد و مهاجرت به سوئد شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

برای ورود به کشور سوئد از طریق ثبت شرکت در سوئد و سرمایه گذاری شما باید یک طرح توجیهی اقتصادی به اداره بازرگانی ارائه دهید که برنامه کار 3 سال آینده شرکت خود را توضیح دهید، شرکت ما در این زمینه شما را یاری می نماید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88323868 و 09199020020 تماس گرفته یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و شماره تماس خود را ارسال نمایید، با شما تماس خواهیم گرفت.

اقامت سوئد،مهاجرت به سوئد، ثبت شرکت در سوئد

افرادی که خارج از اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو شنگن زندگی می کنند، برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد میتوانند اقدام کنند
ثبت شرکت در سوئد بر اساس ویزای Eget Företag می باشد.
مقررات ثبت شرکت در سوئد و اخذ اقامت کشور سوئد، کاملا روشن و شفاف می باشد. این سازمان سعی نموده که این مقررات و مدارک مورد نیاز را به صورت خیلی ساده تشریح نماید. ثبت شرکت در سوئد و اخذ اقامت کشور سوئد بشرح ذیل می باشد.
در کشور سوئد مدل های مختلفی از شرکت برای ثبت وجود دارد مانند سهامی عام، سهامی خاص و غیره. در صورتی مایل به ثبت شرکت در سوئد و مهاجرت به کشور سوئد هستید، هم اکنون با ما تماس حاصل فرمایید.

ثبت شرکت در سوئد : مواردی که باید در نظر داشت

۱- اعتبار گذرنامه متقاضی نباید کمتر از طول مدت درخواست باشد،
۲- متقاضی می بایست حداقل ۵۰% سهام شرکت جدید را دارا باشد.
۳- متقاضی باید طرح توجیحی منطقی و راضی کننده ای را به اداره مهاجرت کشور سوئد نشان دهد. این طرح توجیحی باید توانایی تامین تمامی اعضای خانواده را در مدت ۲ سال داشته باشد.
۴- داشتن تجربه شخصی در مورد راه اندازی شغلی بسیار مهم است. متقاضی باید نشان دهد که توانایی و تجربه راه اندازی شرکت در این راستا را در سوئد خواهید داشت.
۵- نشان دادن پول کافی برای تامین خود و خانواده در مدت ۲ سال اول اقامت در کشور سوئد. این مبلغ برای شخص متقاضی ۲۸,۰۰۰ دلار آمریکا و برای همسر ۱۴,۰۰۰ دلار و برای هر فرزند زیر ۱۸ سال ۷,۰۰۰ دلار می باشد. نحوه ارائه این مبالغ به صورت گواهی یا گزارش بانکی معتبر می باشد.
۶- دانستن کمی زبان انگلیسی یا سوئدی ولی مدرک زبان نیاز نیست.

ثبت شرکت در سوئد : مواردی که باید در نظر داشت

هنگام دریافت ویزای اقامت، برای متقاضی یک کارت اقامت صادر خواهد شد که هنگام ورود به سوئد باید آن را با پاسپورت معتبر به همراه داشته باشید. قبل از دریافت کارت اقامت، سفارت سوئد در کشور مبداء از متقاضی عکس و انگشت نگاری نموده و بعد از چند روز کارت اقامت برای متقاضی صادر خواهد شد.

مدت ویزای اقامت صادر شده ۲ سال می باشد. در طول این مدت همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال نیز در صورت درخواست، اجازه اقامت خواهند داشت، ولی همسر شما اجازه کار را در طول مدت این ۲ سال ندارد. برای دریافت اجازه کار برای همسر باید جداگانه اقدام شود.

اقامت ۲ ساله متقاضی، در صورتی به اقامت دائم تبدیل خواهد شد که پس از این ۲ سال وقتی اداره مهاجرت کشور سوئد، وضعیت متقاضی و شرکت آن را بررسی می نماید، همه موارد طبق برنامه های ارائه شده باشد و متقاضی بدهی جرم مالیاتی یا قانونی مرتکب نشده باشد.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در سوئد

1- گواهی اشتغال به کار (مسئولیت کاری ، میزان حقوق، تاریخ شروع به کار)

2- اصل سند مالکیت

3- پرینت 3 ماهه بانکی

4- نامه ای مبنی بر قصد و نیت و برنامه سفر متقاضی

5- اگر متقاضی دارای شرکت می باشد مدارک رسمی شرکت ( روزنامه رسمی )

6- کپی و اسکن پاسپورت سایر افراد تحت تکفل

7- انگشت نگاری عکس و مصاحبه در سفارت هم انجام می گیرد

8- کپی و اسکن پاسپورت سایر افراد تحت تکفل

9- عکس رنگی همسر و همراهان هر کدام 2عدد

10- ترجمه سوء پیشینه متقاضی

11-رزرو بلیط رفت و برگشت

12-بیمه نامه سفر

مزایای ثبت شرکت در سوئد

مالکیت 100% (بدون نیاز به شریک محلی)

دسترسی به بازار اروپا

امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال

امکان درخواست پاسپورت 5 سال بعد از اخذ اقامت دائم

امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا

اجازه اقامت شنگن (برای تمام اعضای خانواده)

افتتاح حساب شرکتی و شخصی

مبادلات بانکی آن لاین، کارتهای اعتباری، تسهیلات و خطوط اعتباری

قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

استفاده از برند اروپائی

انجام کلیه مراحل طی 6 ماه

هزینه های پائین راهبری و اداره شرکت

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 02188323868 و 09199020020 تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید.

ثبت شرکت در ارمنستان

ثبت شرکت در ارمنستان در مدت زمان سه روز کاری انجام میپذیرد. ثبت شرکت در ارمنستان بدون حضور شما انجام خواهد شد .نیازی به سفر و هزینه اضافه و صرف زمان نداریم پس در انتخاب مشاور خود دقت کنید تا بعد از ثبت بر مشکلات خود نیافزائید.

خدمات ثبت شرکت در ارمنستان : شامل ترانسفر فرودگاهی و مترجم و لیدر خدمات اداری و کلیه واریزی های دولتی و معرفی دفتر کار (در صورت نیاز) واریز دارائی سرمایه ثبت شرکت در ارمنستان و افتتاح حساب بانکی و اخذ کد بازرگانی.

ثبت شرکت در ارمنستان

ثبت شرکت در ارمنستان